Blogger Templates

Sabtu, 15 Januari 2011

AIR TERJUN HUTAN LIPUR SEKAYU.....




TANGGAL 15 JANUARI 2011, Aku telah menjejakkan kaki ke tempat nie. sebelum nie dengar cerita kengkawan je..huhuhu..ala sekadar air terjun mungkin sama macam tempat aku jugak la..rupe2nyer best sangat2...siap wat planing nak wat tempat haneymoon...hahaha..
berapa terujanya kau..




hehehe cantik tak??perjalanan untuk ke tempat nie memakan masa selama sejam setengah dari kampus aku...sempat shopping kat giant ag..ye la nak g kelah mesti la kena beli barang2 nak makan kan? seramai 10 orang sahabat yang mengikuti aku dalam ekspedisi ini...
sampai je sana, kami memulakan aktiviti kami iaitu bakar ayam,sosej dan kerang untuk juadah tengah hari kami...





lepas semuanya dah mkan, apa lagi..mandi le..tapi aku tak mandi pun just melihat panorama sekitar kawasan je..ternyata la begitu indah ciptaan tuhan.. terlalu cantik...insyallah ada rezeki aku akan kesana lagi....



Pengalaman terindah buat aku dalam tahun 2011...
harap2 semuanya akan indah seindah hutan lipur sekayu....
tunggu kehadiran ku lagi...

Sabtu, 8 Januari 2011

AKU MERINDU INSAN YG JAUH



KAPILLA-BIAR BERJAUHAN
Biar menjauh dari menghampiri
Agar tidak berulang kelukaan hati
Biarlah putus tak bersambung lagi
Andai diingati sedih pun kembali...
Tak perlu berkirim salam
Tak perlu bertanya khabar
Tak perlu mengambil hati
Memujuk hati ini dan bila ku berhadapan
Teringat kenangan silam yang menghiris perasaan
Lama terpendam...
Rasanya sudah terlewat
Untukku terima tiap kekesalan
Walau berbagai caramu
Tapi ternyatalah sia-sia saja...
Biarlah aku dengan caraku
Selama ini tidak kau peduli
Sedari dulu tidak sedikit pun
Aku terima kasih dan sayangmu..

first time kat blog..hahahaha

perjalanan hidup yg serba memeningkan kepala aku..
sampai la baru aku buka aku punya blog...
hahaha lawakkkan...
aku sebenarnya tak tahu nak wat pe bila dapat internet..
kalu facebook tu tahu la tapi dah boring...hahahaha
tu yg try wat blog plak..
hurm saja nak merongsoikan kepala otak yg dah rongsoi nie..hahahaha

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers