Blogger Templates

Isnin, 24 Disember 2012

~Lapuk dan Usang~

Asslamualaikum dan salam sejahtera buat semua….

~ Cerita yang berkurun....~

 
Fuhhh..fuhh…berhabuk dan bersawang dah wall blog cik Ain Aininia nie ye!!!...fuhhh..fuhhh….

Sekarang baru tergerak hati nak meng update blog setelah sekian lama menyepi, ye la sedang berbunga-bunga cinta..hehehe..ke mana je nak berkepit berdua..semoga dipercepatkan segala urusan antara kami…amin..


posing tepi batu besar dekat tepi pantai
Sekian lama Ain tak coretkan sesuatu buat semua al maklum lah sibuk dengan kehidupan seharian.. macam-macam benda nak kena uruskan.. Ain pun dah tak tahu nak mulakan dari mana..terlalu banyak benda yang dah lama Ain tak kongsikan.. Ain pun malas nak berceloteh panjang jadi  Ain upload gambar-gambar sebagai tatapan buat meraka yang merindui Ain..rindu ker??hehehe..

Hari Raya Korban


 bergaya bersama kak ngah tersayang..



 santai bersama adik azie..

 
4 princess in the home...

Trip To Pulau Pangkor

 family yang turut serta dalam ekspedisi ke pulau pangkor...



santai sebelum pulang....



anak buah yang melansungkan perkahwinan...

selesai sudah...belum nak pulang ag tau...



cengceng...lepak pantai...

episod si kecik kena kambus dengan pasir..

asyiknya mandi air laut...

terguling-guling kena hempas dek ombak...




episod Ain pulak kena kambus dengan pasir...ramai tukang kambus tu...
anak-anak buah punya kerja...

tunggu van nak balik ke jeti..

Pertandingan Nasyid AIM


kumpulan nasyid pusat nur Arif yang dapat tempat kedua

 
beratur sekali dengan barisan peseta nasyid

Konvokesyen 



abah dan mama yang banyak memberi sokongan



sahabat yang sentiasa bersama...



tak terucap dengan kata-kata....



keluarga yang turut hadir semasa konvokesyen



anugerah untuk abah yang selalu menjadi pembakar semangat...

Night At Pulau Warisan, Terengganu






cak...posing jap walaupun tak rapa jelas...


bersama adik-adik tersayang...

Hentian Banjaran Titiwangsa


pokok strawberry.....hehehe



tanaman hiasan yang menarik hati...

Kenduri Kawan Kawen



membe sekolah menengah Faezah..




 
 semasa kenduri kawen Azierah, kawan tingkatan 6..




kawan semasa sekolah teknik...mieza..

Rambutan Oh Rambutan








banyaknya tak rambutan yang dipetik???budak-budak punya la suka..ada yang sampai batuk-batuk makan nyer tau..tarmasuk la Cik Ain...

PraWedding La Sangat



hehehe..ala ala pra wedding je kan..suka tengok gambar nie..sweet gitu..hope sampai ke akhir hayat la ye..

Sekian buat tatapan semua yang dah lama tak menatap ceritera Ain...bertemu di lain lembaran..mungkin tahun baru yang penuh dengan azam baru...

macam tak percaya dah nak masuk tahun baru...adoi banyak lagi agenda yang belum selesai..
semoga semua nyer berjalan dengan lancar dan mengikut seperti yang telah dirancang...


Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers