Blogger Templates

Ahad, 7 April 2013

RINDU YANG TERPENDAM

Assalamualaikum...

hahahahaha..dan hahahaha...
Budak comey kembali lagi di ruangan yang telah lama ditinggalkan...heehehehe..
comey ker???hikhikhik...
comey ke tak comey mesti ada yang rindu kan?? 
Ha..cepat mengaku, tak payah nak senyum sorang- sorang k..
Cik Ain tahu la sebab dah lama tak mencoret sesuatu kat ruangan nie..

 RINDU

Rindu sangat nak coretkan sesuatu kat ruangan nie..tapi tak berkesempatan..hehehe...

Antara sebab-sebabnya:

Mengikuti kursus GCAP

tumpuan memeng untuk kursus je..kalau dapat online pun just bukak fesbuk..hahaa nak tgok perkrmbngan terbaru la katakan..ermm...kursus nie selama sebulan..start bulan dua habis bulan tiga macam tu..banyak benda yang Cik Ain belajar dekat sana..
  1. dapat tambah pengetahuan tentang diri, keadaan sekeliling dan sebagainya.
  2. dapat meningkatkan keyakinan diri, nilai diri dan kelebihan diri
  3. belajar tentang pemikiran..(big thinking)
  4. yang penting improve my english..heehhe (full english ye) mana Cik Ain tak tergeliat lidah..hehe
  5. bersedia untuk menempuh alam pekerjaan...
Insyallah ada rezeki Cik Ain disini untuk dapat kerja..tak sabar nak tamatkan zaman penganguran..hahah..nak kumpul duit untuk projek sendiri..insyaallah akan menjadi kenyataan segala yang diimpikan.. yang penting usaha tumpu jaya (pinjam slogan sekolah jap)hehehe..
 
Persiapan

betol ker apa yang Cik Ain buat nie??? Cik Ain sendiri pun masih tak percaya..hehehe..teruskan je la benda baik..harap segalanya akan terus baik..
 banyak sangat dah yang tanya:
"bila lagi..kengkawan sume dah banyak lepas.."
"umur dah meningkat, takkan takde lagi kot?"
"tengok dia dah ada anak hg bila lagi?"
Cik Ain bila??

adoiiiiiiiii....malas nyer nak jawab...

skip dulu boleh tak???
hehehehe...

pening sangat duk pikir tu yang takde mood nak menaip sesuatu diruangan nie..
boleh terima tak alasan Cik Ain nie?
hahahaha...

jumpa lagi diruangan akan datang..
wish me luck for the interview k..

akhir kalam, 
~SALAM SEJAHTERA UNTUK SEMUA~



Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers