Blogger Templates

Rabu, 6 Februari 2013

Aku Kembali


Assalamualaikum…

Selamat bertemu kembali dalam ruangan cinta nur firdausy di lembaran baru iaitu tahun baru..cik ain menyusun sepuluh jari mohon ampun sebab dah lama tak coretkan sesuatu dalam ruangan ini.. al maklum lah dalam sesi mencari kerja lagi…sibuk ke hulu dan ke hilir..sampai ada yang kata dah bersawang dah ruangan nie..ye ker tidak??hehehe.. 

Pertama sekali, Jannuari  merupakan bulan yang paling Ain nantikan..nak tahu sebab apa..sebab kalau tak de bulan pertama mana nak ada bulan kedua, ketiga dan seterusnya..hehehe..masuk je tahun baru umur Ain pun dah meningkat..18 Januari merupakan hari lahir Ain.. walaupun sambutan tak seberapa tapi ain happy sangat.. sepanjang umur sekarang kenangan sambut birthday yang ke 22 paling ain ingat..nak tahu sebab apa??sebab best la..hehehe..takde tepung dengan telur ye..tapi suasana tu yang akan ain kenang sampai bila-bila..tak sangka di perdaya sebegitu rupa..hehehe..apa-apa pun  Terima kasih buat kengkawan yang terlibat dalam sambutan tersebut… 


Tahun nie Cuma simple..takde kek pun..tapi akan ingat gak ar sebab sambut dengan insan yang sayang Ain.. ain siap wat permintaan nak makan roti tisu..tak mau kek..hehehe..akhirnya dapat.. harap tahun depan dapat sambut berdua lagi..dan seterusnya..hehehe..terima kasih buat kengkawan yang turut meraikan nya..siap belanja karaoke lagi..hehehe..

TERIMA KASIH BUAT SEMUA YANG WISH BIRTHDAY DEKAT AIN AININIA…

Kedua, kehidupan yang penuh dengan aktiviti..macam-macam benda yang dilakukan..sebagai seorang wanita, pokok bunga merupakan satu kegemaran.. so banyak jugak poko bunga yang dah di tanam dan menunggu hasil nye lagi..hehehe..berbunga la cepat ye..tak sabar nak tengok..hehehe..merayap tu tak payah cerita la ye..merata dah sampai..merempit je kalau ada masa..hehehe..sampai orang yang sayang ain tu geleng kepala dengan perangai ain..tapi tu yang comey..hehehe…  ain jugak ada join beberapa aktiviti yang dianjurkan oleh Pertahanan Awam..balik asal la pulak..hehehe..harap- harap kesihatan terus mengizinkan..hehehe.. sementara belum ada kerja tetap…doakan ain dapat kerja awal ye… dah tak larat nak merayap nie..hehehe..satu ag dah malas nak dengar mama membebel pasal KAWEN..hehehe..

akhir kata, kalau ada kesempatan, ada yang mesej, call atau cakap dekat ain ruangan nie dah berhabuk atau bersawang ain akan update la ye..hehehhe.. malas sikit sebenarnya sekarang nie..hehehe..

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers