Blogger Templates

Jumaat, 4 April 2014

Bagai Semalam Ia Berlalu


Assalamualikum.
auch chak..bersua lagi kita dalam ruangan yang lama menyepi..lama tak lama la kan..masih dalam mood haneymoon macam tu..hehehe..mentang mentang la baru kawen kan?
kali nie Aien nak buat sambungan pasal majlis kawen ain lagi..
al maklum la ablum kawen baru siap..hehehe..
gambar nie antara yang jurukamera amek..

Zassss layan gambar jom..



Terselit jugak gambar tahlil pada awal pagi sebelum majlis kenduri pengantin bermula..



Ramai jugak tetamu yang datang...

Melangkah Perjalanan Bersatu Hati






Part makan 

 Part paling aku suka..gelak menyekek nyekek..hahaha
mana tak nyer bila tgok gambar nie rasa kelakar la pulak..
hahaha..nak tau sebab apa? jom layan..


teng..teng..teng..(asal bunyi mcm nie erk?) hahaha






 semangat nak potong ayam tu ada...
akhirnya dapat jugak merasa si Hafiz nie potong ayam ..hehe
jangan tak tahu ada sambungan plak tu..
saingan si Hafiz..Adik Ayu..cer tengok



 zoom dekat sikit....

see semangat tak adik ayu menikam ayam tu.siap dengan muka muka sekali bagi effect
lapaq baru balik kawat katanya..hahaha

kenangan Demi Kenangan

Rakan sekelas masa di University yang sanggup datang dari jauh..

 Teman tapi mesra masa zaman sekolah dulu...
mesra sampai sekarang nie..

 Sedara belah abah..belah mama tah kemana..heheh
belah mama selalu jumpa..

 kengkawan yg excited nie...hehe..

My family
Tak cukup 3 orang, abang Afy jauh di perantauan (Labuan)
Fahmi seronok sangat ber kawan tah hilang kemana..
Azie, masalah teknikal saluran penafasan la pulak time nie..heheh
mungkin penat sangat kot..(jurugambar katanya mana leh masuk)
hahahhahahaha...


Outdoor

Hutan Simpan Paya Bakau, Kuala Sepetang, Simpang Taiping..





Album Gambar

Nak tunjuk sikit album gambar yang sweet muweet nie..
hahaha...suka sangat..suka sangat...

 cover depan album








banyak lagi muka suratnye..tak leh letak semua tak larat nak upload..
hahaha..suprise..pada yang nak tengok album tu datang ler umah..hehehe

bakal di framekan...

akhir kalam, doakan hubungan ini berkekalan hingga akhir hayat dan bersambung di jannah..
~sayang akan lebih terasa bila ada depan mata~


Tata..Jumpa lagi di lain lembaran.. 
Insyallah..

Mr. Gen2 & Mrs. Myvi
~forever & ever~

0 ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers